Ring til Tlf. 29 87 10 74 (Hverdage 8-16) Gå til webshop med Patchwork
 

Ønskeseddel til julegaver fra HANNES patchwork

HANNES” Patchwork hjemmeside er opdateret den 26. November 2011

Ønskeseddel til julegaver fra

 “HANNES” patchwork og  “HANNES” Netbutik

Ja nu har jeg prøvet at gøre det super nemt for dig – jeg har nemlig skreven din ønske seddel til dine kære og dem som ellers vil give dig julegaver.

Her kan du se en lille video film – dette er jo kun et forslag, men jeg ved at der er mange som “ikke lige ved hvad de skal ønske sig i julegave”.
Derfor disse små ide, for det er jo ikke altid man lige kan huske det hele….
Men det er jo altid super at få noget til ens dejlige patchwork hobby.

 

Har lavet en helt ny kategori i HANNES netbutik – her kan du selv se alle da mange gode julegave forslag, men du er selvfølgelig også hjertelig velkommen til at komme med flere og andre gode ideer og forslag…..

Har også lavet din ønske sedde her så du kan printe den ud og kryds af hvad du ønsker dig. Julgaver ønsker fra HANNES Patchwork 2011 ( her som PDF fil.)
Så kan du udfylde med navn og sætte flere kryds, så kan det jo ikke være nemmer for dem som skal købe noget til dig. Og der er for alle prisklasser…..

Har du nu en mail adresse på dem som du skal give en ønske seddel, har jeg har lave sådan at du kan gemme denne på dit skrivbord – udfylde den og sende den på mail ( som vedhæftet fil) til den heldige… det er da super nemt….
Julgaver ønsker fra HANNES Patchwork 2011 ( her som Word doc )

 

Til toppen